Energetische BodyScan

IMG_7107

Wil jij ook zo graag weten of je lichaam in balans is? Hoe gezond je bent? Welke vitamines en mineralen je tekort komt? Welke organen niet optimaal functioneren? Waar je misschien allergisch voor bent? Waarom je minder energie hebt dan je zou willen?


Een energetische BodyScan biedt de mogelijkheid om in een vroeg stadium verstoringen in het functioneren van cellen en organen inzichtelijk te maken. Met de scan worden 36 parameters in beeld gebracht en krijg je inzicht hoe het met jouw gezondheid gesteld is en waar het eventueel misgaat.


De meting is snel, veilig en pijnloos. Daarna krijg je een uitgebreide analyse van jouw BodyScan.Ook ontvang je advies hoe je direct kunt starten met het verbeteren van je gezondheid. De meting kan bij een intake gesprek gedaan worden, maar kan ook los daarvan worden uitgevoerd. De scan is voor iedereen nuttig, ook als je gezond bent, zodat je ervoor kan zorgen dat je gezond en fit blijft.

In slechts 6 minuten brengen we het functioneren van het lichaam vanuit verschillende perspectieven van de energetische gezondheid in beeld. De analyse verzamelt informatie via de handgrip-sensor welke je gedurende een aantal minuten vasthoudt. Via deze sensor meten we het magnetische veld van jouw cellen.

 
De BodyScan is niet geschikt als
  • je te maken hebt met een handicap of onder langdurige zware medicatie leeft
  • je een pacemaker of een ander electronisch apparaat in het lichaam draagt
  • je zwanger bent
  • je jonger dan 18 jaar bent

Kosten

De energetische BodyScan kost €65,- inclusief een beknopt advies en rapport.


Disclaimer:

Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren of te behandelen, te genezen of te voorkomen. Heb je een medisch probleem, raadpleeg dan de arts.  De uitkomsten gelden alleen als referentie en niet als diagnostische conclusie. Alle uitspraken met betrekking tot resultaten, eigenschappen en effecten zijn gebaseerd op empirische resultaten.