Preventief werken aan jouw gezondheid met Omega 3

Denk jij ook dat de kwaliteit van leven beter zou kunnen? Zou je minder moe willen zijn? Heb je onverklaarbare kwalen? Zou je beter willen kunnen concentreren? Wellicht is je vetzuurbalans niet optimaal (of erger). Een gezonde omega 6 : omega 3-verhouding is 3:1 (of lager).

 

Een goed omega 3 supplement is onmisbaar. Is het een wondermidel? Nee, gezonde voeding en leefstijl is altijd de basis. Een goede vetzuurbalans is wel voorwaardelijk voor een goede gezondheid en voor de goede opname van al die gezonde voedingsstoffen in jouw cellen.

Mijn ervaring

Ik leef behoorlijk bewust en gezond en eet regelmatig vette wilde vis. Desondanks heb ik geen optimale vetzuurbalans… Maar ik ben goed op weg. Naast mijn gezonde voeding ben ik gestart met het nemen van een goed visolie-supplement. En voor degenen onder ons met een levertraan-trauma, deze olie is niet vies!

 

Onlangs heb ik met een vingerpriktest mijn verhouding gemeten. Mijn vetzuurbalans was  4,9:1. Toen gebruikte ik deze olie (pas) anderhalve maand. Ik was hier erg blij mee omdat ik echt veel slechtere verhoudingen zie. Optimaliseren van de balans heeft zeker 4 maanden nodig omdat de cellen in het lichaam nou eenmaal niet sneller vernieuwen.

 

Ik ben dan ook vol vertrouwen dat mijn volgende test over een paar maanden wel goed zal zijn. En in mijn directe omgeving is nu al opgevallen dat mijn huid zoveel rustiger en glanzender is.

 

 

Kan ik stoppen als mijn uitslagen goed zijn?

Als ik de optimale vetzuurbalans heb bereikt, zal ik dit onderhouden met een dagelijkse inname van deze olie. Omega 3 is een van de essentiële voedingsstoffen die via je voeding moet innemen. Je lichaam kan dit niet zelf aanmaken in tegenstelling tot sommige andere voedingsstoffen. Omdat het vrijwel onmogelijk is om voldoende van deze goede vetten via de voeding binnen te krijgen, ben ik ervan overtuigd dat dit een van de supplementen is die iedereen altijd zal moeten gebruiken als aanvulling op gezonde voeding.

Wat zit er in de olie die ik gebruik?

De visolie waar ik zo enthousiast over ben, bevat naast Omega 3 (EPA en DHA), onder andere ook Omega 9, goede plantenstoffen uit olijfolie, vitamine E en vitamine D3. Deze combinatie zorgt ervoor dat de werkzame stoffen goed worden opgenomen en hun werk kunnen doen.

Wat doet het?

Wil jij ook preventief werken aan jouw gezondheid?

Maak een afspraak voor een (online) consult. In een half uur beantwoord ik je vragen hierover. Ik kan bij  een consult in mijn praktijk ook de test afnemen.

 

Wil jij geen consult maar wel de beste visolie gaan gebruiken?

Stuur me een berichtje en ik zal je een aanvraagformulier sturen zodat ik voor jou kan regelen dat je dit krijgt thuis bezorgd.

 

Wil je naast het gaan gebruiken van de olie ook weten waar jij staat?
Een combi-pakket met vingerpriktesten en deze zeer goede en zuivere visolie is ook mogelijk. Je meet waar je nu staat en je kunt er vervolgens direct mee aan de slag. Na 5 maanden kun je ook zien hoe het geholpen heeft met een nieuwe vingerpriktest.

Kosten

  • (Online) consult van een half uur: €40
  • Abonnement zonder testen: De eerste maand betaal je €72,00 (excl. €6,90 verzendkosten) en krijg je 2 flessen thuis. Vanaf maand 2 betaal je €36,00 (excl. €3,90 verzendkosten) en ontvang je 1 fles.
  • Abonnement met 1 test: De eerste maand betaal je €114,00 (excl. €6,90 verzendkosten) en krijg je 2 flessen thuis. Vanaf maand 2 betaal je €36,00 (excl. €3,90 verzendkosten) en ontvang je 1 fles. De EQ Omega-3 Test wordt samen met uw vijfde maandelijkse bestelling naar u verzonden.
  • Abonnement met twee testen: De eerste maand betaal je €135,00 (excl. €6,90 verzendkosten) en krijg je 2 flessen thuis. Vanaf maand 2 betaal je €36,00 (excl. €3,90 verzendkosten) en ontvang je 1 fles. De eerste test ontvang je meteen. De tweede test in de vijfde maand.
  • Losse fles: €44,00 (excl. €6,90 verzendkosten)
  • Losse test: €84,00 (excl. €6,90 verzendkosten)
  • Een pakket in één keer laten verzenden is ook mogelijk (vanaf €252,00 voor 7 flessen (excl. eenmalige verzenkosten).

Een abonnement is zeker te adviseren. Het is veel voordeliger dan losse producten (reken maar uit) en gezien het langere gebruik dat noodzakelijk is voor het behalen van de resultaten, is het wel zo makkelijk dat je elke maand automatisch een nieuwe fles krijgt toegezonden.

Duur?

Inderdaad, er zijn kosten aan verbonden. Het levert ook heel veel op, namelijk een grote bijdrage aan een goede gezondheid. De werking van je cellen (alle cellen in je lichaam) verbetert enorm. Het gevolg daarvan is dat gezonde voedingsstoffen uit voeding en andere supplementen beter worden opgenomen in de cellen waardoor die hun werking kunnen doen. Je zult ervaren dat dit onder andere meer energie, een betere huid, betere werking van hart- en bloedvaten en spieren oplevert. Er zijn zelfs mensen die door het nemen van de olie alleen al, kilo’s zijn afgevallen. Ook geheugen en concentratie zullen aanzienlijk verbeteren of het ontstaan van klachten kan worden voorkomen.

 

Wil je meer weten?