Voedingscoach en orthomoleculaire therapie

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je weer gezond en fit wilt worden. Hiervoor biedt Grapefood verschillende mogelijkheden. Kijk rustig wat bij jou past en of dat wat jij zou willen hier beschreven is. Zo niet? Neem contact op, want het is onmogelijk om alles te beschrijven en binnen een standaard consult kunnen we jouw wensen zeker een plek geven. Dus wacht niet langer!
 
Welke mogelijkheid je ook kiest, we beginnen altijd met het in kaart brengen van jouw wensen en eventuele klachten. Vervolgens brengen we jouw huidige situatie en (medische) geschiedenis in kaart. Hiervoor maak ik gebruik van vragenlijsten en soms een voedingsdagboek. De informatie uit de vragenlijsten en jouw eigen persoonlijk verhaal vormen de basis voor onze samenwerking.
 
Aanvullend kan er gebruik worden gemaakt van diagnostische tools. Hiermee kunnen gerichtere onderzoeken gedaan worden naar bijvoorbeeld deficiënties en disbalans. Soms wordt er gebruik gemaakt van bijvoorbeeld bloed- of ontlastingonderzoek.
 

 

Voor het bespreken van jouw wensen, neem gerust vrijblijvend contact op.

Tarieven

Hieronder volgen de tarieven voor de hierboven beschreven mogelijkheden.

Telefonische kennismaking: gratis

 

Basisconsult, 1 uur € 80,-

Vervolgconsult per 30 minuten  € 40,-

 

 

Metabolic Balance ©, totaalpakket bestaande uit:

  • Lichaamsmeting
  • Bloedafname en bloedanalyse
  • Persoonlijk voedingsplan
  • maximaal 10 consulten 1-op-1
  • Contactmomenten via WhatsApp of e-mail
  • Motiverende uitleg en begeleiding
  • Gratis e-book met recepten
  • Deelname besloten Facebook-groep
  • Begeleidingsduur 6 maanden

Totaalprijs voor pakket: € 900,-

 

Vitaliteitscheck: €65,- (incl. rapport met uitslagen)

 

 

Zakelijke klanten: advies op jouw locatie?

Heb je een eigen praktijk als bijvoorbeeld schoonheidsspecialist of fysiotherapeut? Ben je sportschooleigenaar? Wil je als werkgever investeren in de gezondheid van medewerkers?

 

Ik kom graag op locatie voor jouw klanten of medewerkers. Een standaard consult is in dat geval altijd een uur en een meting met de BodyScan is inbegrepen. Voor een advies op locatie reken ik een uurtarief € 90,- (excl. BTW).

 

Ook voor particulieren die niet mobiel zijn of om een andere reden niet naar de praktijk kunnen komen, kan ik in overleg langskomen. Ook dan geldt het uurtarief van € 90,-.

 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op.

Workshop organiseren?

Ik geef workshops op het gebied van gezonde voeding en vitaliteit. Een workshop of lezing kan uitstekend werken als onderdeel van bijvoorbeeld een vitaliteitsprogramma of om wat extra’s te bieden aan jouw klanten.


In een workshop of lezing over gezonde voeding en leefstijl en het gebruik van supplementen, komen onderwerpen aan bod zoals:

Wat is gezonde voeding? Iedereen weet dat fruit en groenten gezond zijn, maar waarom is dat eigenlijk zo? Zijn gluten nou wel of niet gezond? Wat is gezond bewegen? Moet ik drie keer in de week naar de sportschool? Welke rol speelt stress? Moet ik supplementen gebruiken? Waar moet ik op letten bij het kiezen van supplementen?


Wil jij jouw klanten of medewerkers ook deze basisinformatie geven zodat ze gezond en vitaal kunnen blijven of worden? Neem contact op voor de mogelijkheden.